Topsöğüt Karşıyaka Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerleri özümseyerek başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında milli, manevi ve evrensel değerleri gözeten; teknolojik altyapısı ve donanımı ile bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede tüm öğrencilerine gelecek planlarını hazırlayan, veliler ile şeffaf, dürüst ve güvenilir bir iletişim kanalı kuran; bilimsel, yenilikçi eğitim anlayışı ile yeni nesiller yetiştirmeyi amaçlayan bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.10
Isınma: FUEL OİL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04223992060

WEB - https://topsogutkarsiyakaoo.meb.k12.tr

Adres - TOPSÖĞÜT MAH. TOPSÖĞÜT YUNUS EMRE CAD. TOPSÖGÜT KARŞIYAKA ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 10 YEŞİLYURT / MALATYA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım MOTAŞ, ÖZEL TOPSÖĞÜT HALK MİNİBÜSLERİ , YAZIHAN ARAÇLARI