Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Değerli Velimiz

Okul-öğrenci-veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı, ortak problemlerimize çözüm aranacağı; canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapılacak olan Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısına katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

Tarih: 18.10.2023 Çarşamba

Saat   : 11.00

Yer     : Topsöğüt Karşıyaka İlk ve Ortaokulu

12.10.2023 55

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

TOPSÖĞÜT KARŞIYAKA İLK VE ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEM

Topsöğüt Karşıyaka İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.00’de okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler.

GÜNDEM:

1.      Açılış, yoklama, toplantı katılım cetvelinin imzalatılması.

2.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3.      Okul Müdürünün Genel Kurul açılış konuşması.

4.      Divan Başkanı ve 1 katip seçilmesi.

5.      Divan Başkanının konuşması ve gündem maddelerinin okunması.

6.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

7.      Denetleme Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve ibra edilmesi.

8.      Yönetim Kurulu Seçimi ( Veliler arasından seçilecek 5 asil, 5 yedek üye).

9.      Denetleme Kurulu Seçimi (Öğretmenler Kurulu tarafından seçilecek 2 asil ve 2 yedek üye öğretmen ile veliler arasından seçilecek 1 asil, 1 yedek üye).

10.   2023-2024 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

11.   İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

12.  Okul özel servis araçlarının veliler tarafından tutulması.

13.  Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

14.  Dilek ve temenniler.

15.  Kapanış.

Adres:
TOPSÖĞÜT MAH. TOPSÖĞÜT YUNUS EMRE CAD. TOPSÖGÜT KARŞIYAKA ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 10 YEŞİLYURT / MALATYA

(422) 399 2060